chanel
TORSDAG 16. NOVEMBER 2017 KL. 19.00 I BORGERHUSET, AHLEFELDTSGADE, RUDKØBING:
Foredrag: Blomsterduft til helbredelse, kropslig vellugt og meditativ røgelse ved lektor emeritus (KU) Doctor Pharmaciae Leon Brimer.
Om foredraget siger Leon Brimer: “Aromatisk røgelse, som stiger til vejrs, behager – så vidt vi ved – guderne. Vi ser på røgelsens historie årtusinder tilbage og frem til vor tid. Også velduftende bade, som et middel til helbredelse, findes beskrevet langt tilbage. Specielt i nær- og fjernøstlige kulturer. Som et eksempel ser vi på denne praksis som en del af aromaterapien i Azerbaijans medicinske tradition. Endelig har kropslig velduft altid været en del af, specielt overklassens, evige stræben. Derfor springer vi sluttelig til parfumen, og dens vildt fascinerende udviklingshistorie i Frankrig, Tyskland og siden resten af verden. Bliver man mere rask af Chanel nummer 5? Vi stiller i det mindste spørgsmålet”.
Pris: 50 kr.
For medlemmer af Medicinhaverne i Tranekær dog kun 30 kr. Se hvordan du bliver medlem her. Tilmelding til Lene Anker på medicinhaverne@mail.dk – eller på mobil 21 84 78 22 senest 13. november.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________
Medicinhaverne i Tranekær, Botofte Strandvej, 5953 Tranekær, medicinhaverne@mail.dk, mobil 21 84 78 22
________________________________________________________________________________________________________________________________________